Dinsdag 14 februari: een hele ervaring rijker
14 Februari 2006 | Finland, Jyväskylä
P.S.: Omdat ik bij het verlaten van mijn kamer nog niet zeker genoeg was van mijn skitalenten heb ik mijn camera niet meegenomen. Dit uit angst dat ik wanneer ik onderuit zou gaan ik zo ongelukkig terecht zou komen, dat hij het niet zou overleven. Ik zal de volgende keer er voor zorgen dat er foto’s van gemaakt worden.
14 Februari 2006 - 20:29
Bart:
gefeliciteerd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ik hoop dat wij ook nog een keertje ergens gaan skiën groetjes -
14 Februari 2006 - 22:09
Mama:
kei goed zo zie je maar als je iets wil krijg je het voorelkaar al is het met veel oefenen en knikkende knieen -
15 Februari 2006 - 14:28
Maria:
Hoi Daisy,
In mijn vorig leven heb ik ook eens geskied, ik hoor de skileraar nog steeds roepen :"more down on your knees". Fijn wanneer je een berg overwonnen had, maar er volgende daarna meteen een hogere,steiler of grotere berg. Best eng hoor (vond ik), ik hoop dat het jou beter bevalt dan mij. veel succes en proficiat met dit behaalde resultaat!!!!!!
groetjes. -
15 Februari 2006 - 16:55
Roy:
ja mensen als ik het goed lees moet dit "natuurtalent":S ook er aan gaan geloven en gaan skiën. eens kijken hoe dat gaat -
16 Februari 2006 - 06:44
Koen En Gertie:
Hey cool! nog effe oefenen en dan scheur jij die berg af! Succes met studeren enzo!
Goeten aan Roy volgende week!
Wij vermaken ons hier in NZ wel! -
18 Februari 2006 - 08:31
Willemien:
veel oefenen met skieen, want als je het eenmaal kunt is het de leukste sport die er is. ik waarschuw wil even. je raakt er aan verslaafd. leuk dat roy naar je toe komt. veel plezier samen -
19 Februari 2006 - 11:56
Lisa Numeijer:
Hai Daisy
Fijn dat je al kunt skien.
Roy zal het wel NOOIT leren!! Nog veel plezier met skien.
Groetjes Lisa. -
19 Februari 2006 - 12:22
Suzanne:
Hey meissie,
Gaat ie nog steeds goed daar?
Ja, Roy is nu bij jouw. Ik ben benieuwd hoe hij het met het skieen ervan af gaat brengen.
Roy doe voorzichtig, breek niets! haha.
veel plezier nog deze week.
Liefs Suzanne -
19 Februari 2006 - 13:04
Wil:
daisy volgen mij kun je beter naar de sauna gaan niet zo koud en omvallen lukt daar toch niet groetjes wil en wilma claudia en marlie -
21 Februari 2006 - 20:07
Herman:
het is net als met fietsen al vallend en opstaand zult gij het leren,let maar op volgend jaar wil je op wintersport in finland.
groetjes herman en willemien