Zondag 5 februari: Week 5 - Reisverslag uit Jyväskylä, Finland van daisyinfinland - WaarBenJij.nu Zondag 5 februari: Week 5 - Reisverslag uit Jyväskylä, Finland van daisyinfinland - WaarBenJij.nu

Zondag 5 februari: Week 5

Blijf op de hoogte en volg

05 Februari 2006 | Finland, Jyväskylä

Ik heb het hier nog steeds ontzettend naar mijn zin. De eerste maand is echt voorbij gevlogen. We hebben een gezellige groep hier, waarmee we heel veel leuke dingen doen. Woensdag zijn we weer naar de jazz-bar gegaan om naar een concert van Emilie te luisteren. Deze keer had ze een vriend van haar uitgenodigd om haar op piano te begeleiden. Erg mooi allemaal. Emmi en Nikki hebben flink wat reclame voor haar gemaakt op fs-news. Dat was ook wel te zien, want toen we de jazz-bar binnen kwamen was het er hartstikke druk. Bijna alle buitenlandstudenten waren aanwezig. Na afloop van het concert wilde Steve nog naar een karaoke bar. En aangezien ik een klein beetje gedronken had, had ik net genoeg lef om ook een nummer te zingen. De keuze was echter wel beperkt aangezien er tussen alle Finse nummers maar 6 Engelse nummers waren.
• Flash dance
• Get on
• Join me in death
• Yellow river
• Roud runner
• I only wanna be with you
Wij met z’n drieën toch maar de nummers verdeeld. Sam zong “I only wanna be with you”, Gabi zong “Join me in death” en ik heb ook echt gezongen namelijk “Flash dance”. Er zijn foto’s van om het te bewijzen alleen kan ik ze nog niet in mijn album zetten.
We zijn vrijdag voor de cursus teaching Biologie and Geografie naar een museum geweest. Het was zeker de moeite waard vooral toen we op de uitkijktoren stonden en uitkeken over Jyväskylä. De foto’s van het museumbezoek staan wel al op de site.

• 08 Februari 2006 - 08:08

Bart:

waren na dat zingen van jou alle ruiten nog wel heel en alle glazen?
    groetjes

• 08 Februari 2006 - 18:54

Lisa:

hai Daisy
    Ik heb net de foto's bekeken. Die leeuw was wel erg groot! Het uitzicht is ook heel mooi. We hebben al geschaatst vorige week. Bart is 1 keer gevallen. Ik wel 100 keer. maar het lukt nu wel al beter.
    Heel veel groetjes
    van Lisa (je nicht)

• 09 Februari 2006 - 08:55

Jeffrey Van Elst:

hoi kom je weer eens langs bij onze school want ik mis je een beetje in de klas het is nouw zo saai zonder jou oke hoiie
    jeffrey

• 11 Februari 2006 - 14:55

Daisy:

Voor alle leerlingen uit groep 6 en 7 natuurlijk kom ik nog een keertje langs ik ben alleen pas in mei weer terug in Nederland dus ik moet nog even kijken wanneer ik het beste kan komen.

Groetjes juf Daisy

• 11 Februari 2006 - 15:01

Daisy:

Sorry, Petra Weemen maar ik kan me niet meer herinneren waar ik je van ken dus kon je e-mail niet vinden om je antwoord te geven.

• 12 Februari 2006 - 21:18

Anny:

ja lekker de bloemetjes buiten zetten
    de kou voelde je zeker nu niet meer met "al die alcohol" op
    Zijn daar ook veel oude gebouwen en kerken

• 14 Februari 2006 - 12:53

Sarah:

leuk zeg ken je mii nog ik ben sarah, kom je nog een keer langs? zou heel leuk zijn :D:)
    ××× sarah