Voor de liefhebbers van foto's - Reisverslag uit Jyväskylä, Finland van daisyinfinland - WaarBenJij.nu Voor de liefhebbers van foto's - Reisverslag uit Jyväskylä, Finland van daisyinfinland - WaarBenJij.nu

Voor de liefhebbers van foto's

Blijf op de hoogte en volg

25 Januari 2006 | Finland, Jyväskylä

Hier zijn nog een keer de links voor mijn fotoalbum's. Het kan zijn dat er nieuwe foto's opstaan die je nog niet gezien hebt.

album 4:

album 3:

album 2:

album 1:

• 26 Januari 2006 - 19:19

Lisa En Maria:

Hallo Daisy

We hebben alle foto's bekeken. Erg mooi, erg koud en zo te zien ook erg gezellig. Maar er zijn ook foto's bij die erg lekker zijn. We wachten met spanning op de volgende serie foto's. Veel succes op school. groetjes, ook van je oompje.

• 27 Januari 2006 - 07:12

Bart En Natasja:

Erg hoi daisy

wij vonden de foto's ook ERG leuk en hebben er ERG van genoten

ERG veel groetjes je broer en zus

• 29 Januari 2006 - 21:39

Femke:

Hee Daisy,

ziet er bij jou ook zeker niet verkeerd uit..! Wel erg koud zeg ben blij dat dat bij ons wat minder is..
    Succes nog groetjes ook aan Janneke..!!!

Groetjes Femke from Norway

• 31 Januari 2006 - 20:21

Beppie,Paul,niels:

Hoi Daisy
    We hebben de foto's bekeken erg leuk hoor.
    En volgens mij hebben jullie daar erg veel lol samen. Nu ga ik nog even op mijn gemak je verslag lezen .Verder heel veel plezier en succes met je verdere stage daar .we kijken snel weer een keer en sturen een berichtje.

Groetjes hier uit cuijk
    Beppie,Paul en Niels