Zondag 8 januari: Zondag Wasdag
09 Januari 2006 | Finland, Jyväskylä
Tussen 17.00 en 18.00 uur heb ik een chat-afspraak met oma. Heel erg leuk om zo op een afstand elkaar te kunnen zien en met elkaar te kunnen praten. Oma snapt er alleen niet zo veel van. Heb tijdens het chatten de restjes van gisteren opgemaakt. Belt Sam ineens op of ik zin heb om mee te gaan chinezen. Nou en of ik daar zin in heb. Roy had al de hele tijd zitten spiegelen, want hij ging lekker een Chinees-Indische rijsttafel eten. Nu kan ik in ieder geval zeggen dat ik ook naar de chinees ben geweest. En ondanks dat het zo duur was, was het wel heel erg lekker. Na het chinezen nog even bij Hemmingways koffie en thee gedronken iets wat naast de salades heel gebruikelijk is hier in Finland. Want zelfs bij de chinees konden we vooraf een salade pakken die al bij de prijs inbegrepen zat.
10 Januari 2006 - 08:09
Mama:
ik weet denk ik waar die witte strepeni n je droek van zijn te veel was poeder probeer de volgen de keer maar of het met 1 ding en niet 1 en 2 want een zal er voor de hoofdwas zijn en de andere voor de voor was en voor wassen hoeft niet
ik weet niet welke je moet hebben natuurlijk, -
10 Januari 2006 - 08:11
Stan:
stan wil ook wat typen
v ojb ASDFaaaaaaacvvbnn,./ rewq -
10 Januari 2006 - 15:03
Josien Van Heeswijk:
nou nou! als ik dat zo lees
dan heb jij wel heel veel was. en ik las dat jij ook msn hept wil jij mij aan melde josien.van.heeswijk.@hotmail.com -xxx- x doei x -
10 Januari 2006 - 18:59
Martijn Je Weet Wel:
als ik jou zo zie dan heb je het naar je zin -
10 Januari 2006 - 20:14
Maria:
Hoi Daisy
We lezen je "verslagjes" regelmatig, erg leuk.
Doe de zeeppoeder maar in bakje 2(meestal hoofdwas) en probeer wanneer de wasmachine in het begin water pakt of je het zeepbakje open krijgt. Kan je meteen zien of de zeep wegspoeld. Tip van je tante !!!
succes!!